Витамин С е жизненоважен

Балансираният хранителен режим и приемът на Витамин С от хранителни добавки могат да осигурят адекватна грижа при увеличена нужда от Витамин С.

Човешкият организъм не е способен самостоятелно да произвежда Витамин С, затова трябва да се осигурява редовеният му прием и то в достатъчни количества. Трябва да се има предвид, че човешкото тяло не може да абсорбира и съхранява големи количества Витамин С. Ако нивото на Витамин С в кръвта се увеличи рязко, това е сигнал за организма, че е поел твърде много. Тогава тялото изхвърля излишъка от Витамин С неизползван. Затова е необходимо да се доставят на организма малки порции Витамин С през целия ден.

Как точно работи технологията Cetebe Time PearlTM

Човешкото тяло може да абсорбира и съхранява ограничено количество Витамин С. По тази причина е разумно на организма постепенно да се осигуряват малки количества Витамин С през деня, точно както работи технологията Cetebe Time pearl TM.

 

 

Витамин С се освобождава към тялото от микроперлите пласт по пласт, което осигурява продължително подаване на Витамин С часове наред през денонощието.

Продължително снабдяване с Витамин С

Cetebe разрешава проблема със съхраняването, като поетапно освобождава Витамин С на порции. Cetebe Time pearlTM  технологията се състои от редуващи се пластове Витамин С на микроперли и бавно разтваряща се обвивка. Всеки пласт от микроперли последователно се разтваря в дебелото черво и по този начин осигурява на организма Витамин С в течение на дълги часове.

Предимства и ползи от Витамин С с удължено освобождаване

Иновативната Cetebe Time pearlTM технология взема предвид транспорта на Витамин С в кръвния поток и реакцията на организма, така че да осуети изхвърлянето на витамина от тялото, без той да е усвоен и използван. По този начин човешкият организъм е в състояние да абсорбира цели 98.6% от Витамин С, което експертите наричат висока кръвна разтворимост.

 

  • напълно усвоим

  • с удължено освобождаване

  • революционна Cetebe Time pearlTM технология

Запознайте се с Cetebe продуктите

Повечето продукти от гамата Cetebe са в капсули, които съдържат Витамин С произведен с революционната Cetebe Time pearlTM технология, позволяваща удълженото освобождаване на активната съставка. Механизмът на действие на технологията позволява продължително снабдяване на човешкия организъм с малки порции Ввитамин С през голяма част от денонощието, което позволява пълното му усвояване.